Meerjarenplanning

01 Schilderwerk binnen en buiten

Regen en zonneschijn zijn van slechte invloed op het buitenschilderwerk. Veerman Volendam Schilders brengt én houdt uw schilderwerk altijd in perfecte conditie. Ook voor binnen schilderwerk geldt dat onze schilders altijd naar het mooiste resultaat streven. Wij adviseren u graag over kleur, materiaal en techniek. Kijk ook eens naar ons meerjarenplan!

Schilderwerk binnen en buiten

02 Houtrot reparatie & sanering

Het repareren van houtrot is bij Veerman Volendam Schilders in vertrouwde handen. Wij beschikken over kennis en vaardigheden om uw kozijnen, deuren en ramen duurzaam te herstellen en te beschermen tegen houtrot. Wanneer wij klaar zijn met het houtrotherstel, is er geen spoortje meer van te zien.

Houtrot reparatie & sanering

03 Spuitwerk

Spuitwerk is een techniek waarbij plafonds en wanden niet op de traditionele manier met een roller of kwast worden geschilderd, maar worden gespoten. Spuiten is ideaal voor grote oppervlakten met relatief veel oneffenheden. Er is geen sprake van een rol- of strijkstructuur en de verflaag is overal even dik. Spuiten zorgt over het algemeen voor een strakker eindresultaat.

Spuitwerk

04 Behangen

Goede behangers zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. Veerman Volendam Schilders heeft ervaren vaklieden die dit kunstje tot in de perfectie beheersen. Door het inzetten van de juiste materialen, behangsoorten en techniek streven onze werklieden naar het mooiste en beste resultaat van uw behangwerk. Dat alles wordt afgestemd op uw wensen is voor ons vanzelfsprekend.

Behangen

05 Luxe wandafwerking

Veerman Volendam Schilders is gespecialiseerd in het aanbrengen van Ressource, een luxe en hoogwaardige wandafwerking. Ressource is een eeuwenoude Franse kalktechniek, waarmee we een exclusieve en authentieke uitstraling aan uw interieur geven.

Luxe wandafwerking

06 Meerjarenplanning

Veerman Volendam Schilders biedt jarenlange zekerheid in schilderwerk. Dit houdt in dat u bij ons een meerjarenplanning kunt afsluiten. Voor een vast bedrag per maand houden wij uw buitenschilderwerk in absolute topconditie. U spreidt de kosten en heeft er geen omkijken meer naar. Behalve voor particulieren, is dit ook voor VVE’s een zeer aantrekkelijke optie!

Meerjarenplanning

07 Sauswerk

Sauswerk staat voor het wit maken of op kleur brengen van gepleisterde wanden en/of plafonds. Goed sauswerk accentueert het gladde pleisterwerk. Wij adviseren u graag welke latex het meest geschikt is voor uw situatie. De mogelijkheden in kleur zijn namelijk zeer ruim. U kunt blind vertrouwen op onze ervaring en expertise.

Sauswerk

08 Scanwerk

Scanwerk staat ook wel bekend als het aanbrengen van glasvezelbehang. Glasvezelbehang is zeer populair omdat het meermaals over te schilderen is. Daarnaast maakt het scheurtjes die in -vaak bij nieuwbouw- in een muur kunnen ontstaan onzichtbaar. Daarbovenop is scanbehang eenvoudig schoon te maken en brandvertragend.

Scanwerk

Afspraken worden nagekomen en als er zaken onduidelijk zijn, vragen ze het. Al met al een zeer prettige samenwerking.

Ruben Tijmens

Particulier - Bergen

img-home-quote