Over ons

Uw allround schilder

Veerman Volendam Schilders verzorgt al sinds 1988 schilderwerk voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers. Van behang en luxe wandafwerking in uw woonkamer tot onderhoud van ramen, deuren en kozijnen. Vanzelfsprekend binnen én buiten, altijd vakkundig.

Inmiddels bestaat ons team uit meer dan tien vaste ervaren werknemers en een flexibele schil van meer dan twintig vakschilders. Voor aannemers, corporaties, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) verzorgen wij onder andere (planmatig) onderhoud, sauswerk, scanwerk, spuitwerk en houtrotreparatie.

Kleuradvies op maat

Veerman Volendam Schilders adviseert natuurlijk bij het kiezen van materialen, effecten en kleuren, welke u kunt zien op grote panelen in onze showroom. Tevens beschikken wij over handgeschilderde stalen die u mee naar huis kunt nemen. Wij staan dan ook altijd garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en uitgebreide garantie.

Opleidingen

Bij Veerman Volendam Schilders staan echt vakmanschap en het aanbod van jong talent hoog in het vaandel. Het zijn van een Erkend Leerbedrijf draagt dan ook bij aan de realisatie van deze waarden. Door middel van het aanbieden van diverse cursussen en opleidingen zorgt Veerman Volendam Schilders ervoor dat het personeel constant in ontwikkeling blijft.

Werkgebied

Veerman Volendam Schilders is voornamelijk actief in Amsterdam en omstreken. Maar ook in Rotterdam, Utrecht en zelfs Den Helder kent ons team van ervaren en goedgeschoolde schilders al sinds 1988 de weg.

Neem contact op
home-img-team-1

Afspraken worden nagekomen en als er zaken onduidelijk zijn, vragen ze het. Al met al een zeer prettige samenwerking.

Ruben Tijmens

Particulier - Bergen

img-home-quote